Denne bloggen vil for det meste handle om mat, men da jeg er opptatt med så mange andre ting legger jeg vel ut et eller annet som jeg er fornøyd med.
onsdag 7. desember 2011
BRENNSNUTE MED VOSSAKORV.
Fant denne gode og lettvinte retten med det litt rare navnet i Bergens Tidende.
Brennsnute er en god, gammeldags, norsk tradisjonsrett. Kan minne om en krysning av ertesuppe og grønnsakssuppe. Her får du en rask og enkel variant til hverdags.
Ingredienser:
1 vossakorv
1 ertesuppe, pose
1 pk lapskausblanding Framgangsmåte:
Lag ertesuppen etter anvisning på posen.
Ha i lapskausblandingen og la det koke opp.
Ta skinnet av vossakorven og del den i terninger. Ha den i suppen og la det hele småkoke i ca. 5 minutter.
Er Vossakorven vanskelig å få tak i går det fint an med middagspølser eller falunkorv.
Har du i tillegg kokte poteter fra gårdagens middag, blir det en ekstra bonus om du skreller dem og skjærer passe biter og har opp i.
Lettvint og god middag på 1-2-3.