onsdag 7. desember 2011

BRENNSNUTE MED VOSSAKORV.

Fant denne gode og lettvinte retten med det litt rare navnet i Bergens Tidende. Brennsnute er en god, gammeldags, norsk tradisjonsrett. Kan minne om en krysning av ertesuppe og grønnsakssuppe. Her får du en rask og enkel variant til hverdags. Ingredienser: 1 vossakorv 1 ertesuppe, pose 1 pk lapskausblanding Framgangsmåte: Lag ertesuppen etter anvisning på posen. Ha i lapskausblandingen og la det koke opp. Ta skinnet av vossakorven og del den i terninger. Ha den i suppen og la det hele småkoke i ca. 5 minutter. Er Vossakorven vanskelig å få tak i går det fint an med middagspølser eller falunkorv. Har du i tillegg kokte poteter fra gårdagens middag, blir det en ekstra bonus om du skreller dem og skjærer passe biter og har opp i. Lettvint og god middag på 1-2-3.